رفتن به محتوای اصلی

موضوعات فراخوان مقاله

مبانی و چالش‌های دینی و معنوی در مواجهه با مصائب و بلایا
ظرفیت‌های راهبردی جهان اسلام در مواجهه با مصائب و بلایا
نقش دانشمندان و نخبگان مسلمان در مواجهه با مصائب و بلایا
نقش رسانه‌ها در آگاهی‌بخشی و ترویج فرهنگ تعاون در هنگام ابتلای به مصائب و بلایا
تهدیدها و فرصت‌های فضای مجازی در عصر کرونا برای جوامع اسلامی
جهان پساکرونا و سناریوهای جدید سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در جهان اسلام
چالش‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی غرب در مواجهه با کرونا

سی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی

دبیرکل شبکه مجازی دانشگاه‌های جهان اسلام: وحدت از استراتژی‌های اسلام است

سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی

به گزارش ستاد خبری سی‌وچهارمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی، دکتر کریم نجفی برزگر، دبیرکل شبکه مجازی دانشگاه‌های جهان اسلام در وبیناری با اشاره به این‌که بحث از وحدت اسلامی از موضوعات مهم قرآنی است، اذعان کرد: نه تنها در آیات قرآن، بلکه در تاریخ، ادبیات و... ما درباره وحدت صحبت شده است.
وی ادامه داد: رویکرد دین و فرهنگ ما وحدت و زندگی مسالمت آمیز میان مردم است. نه تنها آیات قرآن این نوع نگاه را نسبت به مسلمانان بلکه بر دیگر انسان‌ها نیز دارد. یکی از آرزوهای دیرین علمای اسلام، ایجاد وحدت اسلامی و تشکیل امت واحد اسلامی بوده و است.
دکتر نجفی برزگر با اشاره به این‌که علمایی همانند آیت‌الله بروجردی، شیخ شلتوت و... به دنبال وحدت بودند، تأکید کرد: نوع نگاه امام راحل و مقام معظم رهبری نیز براساس وحدت است.
وی افزود: استراتژی وحدت از استراتژی‌های مهم جهان اسلام است که جمهوری اسلامی ایران نیز آن را دنبال می‌کند. یکی از سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران نیز در این مسأله بنیانگذاری مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به شمار می‌آید.
دبیرکل شبکه مجازی دانشگاه‌های جهان اسلام در ادامه سخنان خود به تشریح سازمان همکاری‌های اسلامی پرداخت و گفت: این سازمان پس از سازمان ملل مهمترین سازمان است و دارای چند کمیته شامل قدس، اطلاعات و فرهنگ، همکاری‌های اقتصادی و تجاری و همکاری علمی و فناوری می‌باشد.
وی اضافه کرد: هدف از تأسیس سازمان همکاری‌های اسلامی افزایش و تحکیم برادری و همبستگی میان کشورهای عضو و حمایت از منافع مشترک، تقویت همکاری‌های اقتصادی و بازرگانی، حمایت و دفاع از تصویر اسلام و تشویق به گفت‌وگو میان ادیان و مذاهب، تقویت و توسعه دانش و فناوری می‌باشد.
دکتر نجفی برزگر یادآور شد: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی می‌تواند با اساتید، دانشجویان و نخبگان ارتباط برگزار کند. می‌تواند با سازمان‌های بین‌المللی نیز ارتباط برقرار کند. چرا که مصوبات سازمان حقوقی است.