Skip to main content

Subjects

Religious and Spiritual Foundations and Challenges in Facing Disasters and Calamities
Strategic Capacity of the Islamic World in Facing Disasters and Calamities
The Role of Muslim Scientists and Elites in Dealing with Disasters
The Role of Media in Informing and Promoting the Culture of Cooperation in the Occurrence of Disasters and Calamities
Threats and Opportunities of Cyberspace in the Coronavirus Era for the Muslim Communities
The Post-Corona World and New Political, Social and Cultural Scenarios in the Islamic World
The Cultural, Economic and Political Challenges of the West Facing the Coronavirus Pandemic

34th International Islamic Unity Conference

حجت‌الاسلام والمسلمین سید موسی موسوی: تلاش تقریب مذاهب افزایش عزت امت اسلام است

سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی

به گزارش سی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین سید موسی موسوی امشب در وبینار تهدیدها و فرصت های فضای مجازی در عصر کرونا برای جوامع اسلامی، با بیان اینکه مسلمانان در سرتاسر جهان اسلام شعار وحدت را سر دادند، اظهار کرد: عشق به پیامبر می‌تواند تنها عاملی باشد که با وجود همه فتنه‌های دشمن، دل‌های مؤمنان را به یکدیگر پیوند دهد.
وی اضافه کرد: طلایه‌داران وحدت و تقریب همه به این نکته توجه داشته‌اند که بهترین راه برای ایجاد پیوند بیشتر میان مسلمانان، شناخت درست از یکدیگر و پی‌بردن به راز دل یکدیگر است.
قائم مقام مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از دوری و عدم شناخت به‌ عنوان اصلی‌ترین مشکل برای تحقق وحدت اسلامی یاد کرد و گفت: دشمن به دنبال تقویت سوء ظن‌ها بوده است و ما نیز برای شناخت یکدیگر به سراغ قلم بیگانگان و دشمنان رفته‌ایم. درحالی‌که ما برای شناخت یکدیگر باید رابطه مستقیم داشته و به یکدیگر نزدیک شویم.
وی با تاکید بر اینکه گردهمایی علمای اسلام و نزدیک شدن به یکدیگر نشان می‌دهد که تحقق وحدت در اسلام راهکاری برای رفع مشکلات است، عنوان کرد: تفرقه و جدایی توطئه دشمن برای تسلط بر کشورهای اسلامی است به همین علت دشمن این تفکر را القا کرده که نزدیکی مذاهب به نفع یک طرف و ضربه زدن به طرف دیگر است درحالی‌که تلاش تقریب افزایش عزت اسلامی و تحقق تمدن نوین اسلامی است.
موسوی ادامه داد: اگر این تفرقه‌ها نبود برخی به خود اجازه نمی‌دادند به عنوان سازش با صهیونیست‌ها دست دوستی دهند. چراکه اگر وحدت مورد نظر اسلام در توده‌های امت اسلام شکل گیرد و هماهنگی مورد نظر رقم بخورد، هیچ حاکمی در دنیای اسلام جرأت نمی‌کند به دنبال عادی‌سازی روابط خود با رژیم صهیونیستی باشد.
وی تصریح کرد: در بلایای عمومی کرونا احساس ما این است که با عشق و محبتی که دنیای اسلام به پیامبر دارد، با هماهنگی و همراهی می‌توانند زیباترین جلوه تعاون را به نمایش گذارند.
موسوی با تاکید بر اینکه امروز بیش از هر زمانی دنیا تشنه معارف حضرت محمد(ص) و قرآن کریم است، تصریح کرد: این وظیفه و رسالت ما مسلمانان است که فتنه و دشمن را بشناسیم و با آن مبارزه کنیم.