Skip to main content

Subjects

Religious and Spiritual Foundations and Challenges in Facing Disasters and Calamities
Strategic Capacity of the Islamic World in Facing Disasters and Calamities
The Role of Muslim Scientists and Elites in Dealing with Disasters
The Role of Media in Informing and Promoting the Culture of Cooperation in the Occurrence of Disasters and Calamities
Threats and Opportunities of Cyberspace in the Coronavirus Era for the Muslim Communities
The Post-Corona World and New Political, Social and Cultural Scenarios in the Islamic World
The Cultural, Economic and Political Challenges of the West Facing the Coronavirus Pandemic

34th International Islamic Unity Conference

مها جمول: کرونا فرصتی برای ارتقا و رشد جامعه است

سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی

به گزارش ستاد خبری سی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی، خانم مها جمول شب گذشته در وبینار منطقه‌ای غرب آسیا و شمال آفریقا با بیان اینکه سیره پیامبر اسلام(ص) الگوهای مطلوبی را برای مبارزه با کرونا به ما ارائه می‌دهد، اظهار کرد: ایشان در شعب ابی‌طالب در شرایط سخت اقتصادی به‌سر می‌بردند که قابل تحمل نبود. اما به گفته اندیشمندان و تاریخ‌دانان این سختی مقدمه پیروزی مسلمانان را رقم زد.
وی اضافه کرد: همه گیری کرونا در بسیاری از کشورها باعث شده مشکلات بزرگی در اقتصاد، نظام بهداشتی، آموزش و تأسیسات مربوط به مدیریت خدمات عمومی در جهان از جمله سدها، نیروگاه های تولید انرژی و غیره به وجود بیاید. اما افراد زیادی هستند که بقای این موقعیت به سود آنهاست. بنابراین نهادها و افراد متعددی خواهند بود که سعی کنند از این شرایط سوء استفاده کنند تا نفوذ آنها ادامه داشته باشد و افزایش یابد، و نمونه عینی این مورد را می‌توان در رقابت شرکت‌های داروسازی جهان برای تولید واکسن کرونا و عرضه آن در بازارهای دارو مشاهده کرد.
این فعال مدنی کشور لبنان شیوع کرونا را فرصتی برای افزایش تسلط صاحبان قدرت بر جهان و منابع آن دانست و گفت: کرونا همزمان فرصت‌های دیگری را نیز به دنبال دارد، مؤمنان می‌توانند در این شرایط تغییرات مثبتی را در راستای ارتقای ایمان و تعالی جوامع ایجاد کنند.
وی ادامه داد: بیماری کرونا سبک‌های زندگی و روش‌های تعامل جدیدی را در میان مردم و جوامع ایجاد کرده است و این بیماری زمینه گسترده‌ای را برای افراد و جوامع مهیا کرده تا با یکدیگر ارتباط و تبادل نظر داشته باشند هر چند که این زمینه قبلا هم وجود داشت، اما به شکل مطلوب به کار گرفته نشده بود.
جمول با تاکید بر اینکه کرونا فرصتی برای ارتقا و رشد جامعه است، اظهار کرد: برخی از افراد از این بیماری برای بهبود روش زندگی خود و ابداع روش‌های جدیدی برای کنار آمدن با تغییرات زندگی استفاده می‌نمایند.