رفتن به محتوای اصلی

موضوعات فراخوان مقاله

مبانی و چالش‌های دینی و معنوی در مواجهه با مصائب و بلایا
ظرفیت‌های راهبردی جهان اسلام در مواجهه با مصائب و بلایا
نقش دانشمندان و نخبگان مسلمان در مواجهه با مصائب و بلایا
نقش رسانه‌ها در آگاهی‌بخشی و ترویج فرهنگ تعاون در هنگام ابتلای به مصائب و بلایا
تهدیدها و فرصت‌های فضای مجازی در عصر کرونا برای جوامع اسلامی
جهان پساکرونا و سناریوهای جدید سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در جهان اسلام
چالش‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی غرب در مواجهه با کرونا

سی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی

نسلیشاه باشبو: مقابله با کرونا نیازمند رویکرودهای مادی و معنوی است

سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی

به گزارش ستاد خبری سی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی، نسلیشاه باشبو در وبینار بانوان تقریبی با موضوع همکاری‌های اسلامی در مواجهه با بلایا و مصائب، با تاکید بر اینکه کرونا سبک زندگی ما را تغییر داده است، اظهار کرد: در دوره این بیماری به کنفرانس وحدت که بعد از انقلاب اسلامی تقریباً هر ساله برگزار شده است، بیش تر از همیشه نیاز داریم.
وی اضافه کرد: قبل از بیماری در کنفرانس وحدت از اتحاد در فکر و عقیده سخن به میان می‌آمد، اما در این مدّت که کاملاً در خانه‌ها محصور شده و تنها در فضای مجازی می‌توانیم حضور داشته باشیم، در کنفرانس وحدت و برنامه‌هایی که ویژه وحدت و اتحاد است، در خصوص وحدت در سبک زندگی نیز باید سخن گفته شود.
فعال فرهنگی کشور ترکیه با بیان اینکه در مورد بیماری سه نوع نگاه و نگرش در بین امّت اسلامی وجود دارد، تصریح کرد: برخی تنها با نگاه مادی گرایانه به این موضوع توجه کرده‌اند و برخی نیز کاملاً جهات مادی را رها کرده و با نگاه معنوی به این مسئله پرداخته‌اند.
وی بهترین راه در مواجه با این وضعیت، را راه سوم یعنی توجه به مسائل مادی و معنوی در کنار هم دانست و گفت: در امّت اسلامی برخی فقط به پروتکل‌های سلامتی و بهداشتی توجه می‌کنند و برخی هم کاملاً پروتکل‌ها را رها کرده و به لحاظ معنوی به این مسئله نزدیک شده‌اند، درحالی که پیدا کردن درمان مسئله مهمی است اما در کنار این باید به معنویات هم توجه شود.
نسلیشاه باشبو خاطرنشان کرد: یکی از پیامدهای عصر مدرن مسائل و مشکلات معنوی و روحی است، مسئله بیماری نیز بر این اضافه شده و وضعیت معنوی و روحی را به وخامت رسانده است، به همین دلیل هم تنها نگاه مادی یا تنها نگاه معنوی مقبول نبوده و باید با در کنار هم قرار دادن این دو با مسئله بیماری مواجه شد.
وی ادامه داد: ما از یک طرف باید پروتکل‌ها را رعایت کنیم و از طرف دیگر هم نباید پناه بردن به خدا و دعا را فراموش کنیم، از یک طرف باید پیگیر مسئله درمان و سلامتی بود اما از طرف دیگر نیز نباید وضعیت روانی، معنوی و روحی مسلمانان پشت گوش انداخته شود.