رفتن به محتوای اصلی

موضوعات فراخوان مقاله

مبانی و چالش‌های دینی و معنوی در مواجهه با مصائب و بلایا
ظرفیت‌های راهبردی جهان اسلام در مواجهه با مصائب و بلایا
نقش دانشمندان و نخبگان مسلمان در مواجهه با مصائب و بلایا
نقش رسانه‌ها در آگاهی‌بخشی و ترویج فرهنگ تعاون در هنگام ابتلای به مصائب و بلایا
تهدیدها و فرصت‌های فضای مجازی در عصر کرونا برای جوامع اسلامی
جهان پساکرونا و سناریوهای جدید سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در جهان اسلام
چالش‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی غرب در مواجهه با کرونا

سی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی

حیات بوکراع: ساختارهای فکری و اجتماعی بشر نیازمند جایگزینی است

سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی

به گزارش ستاد خبری سی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی، حیات بوکراع شب گذشته در وبینار منطقه‌ای غرب آسیا و شمال آفریقا، با بیان اینکه فراگیری کرونا شوک و چالش-هایی را برای جهان به دنبال داشته است، اظهار کرد: کرونا سیاست¬ها، اصول و افکاری را به ورطۀ سقوط کشاند که در اندیشۀ بشر اصولی ثابت پنداشته شده بودند. کرونا همچنین توانست در کوتاه زمانی کاستی¬های تمدن غرب را عریان سازد و پیامدهای آن را برای بشریت آشکار سازد.
وی عنوان کرد: کرونا نشان داد اندیشه و اصول اقتصادی، فکری و اجتماعی نتوانسته¬ است در برابر موجودی ناشناخته بایستد و بدین ترتیب، این موجود ضعیف توانست آن اصول را به ناتوانی و عجز کشانده و جایگاه و تمام محاسبات آن¬ها را به هم بریزد.
استاد دانشگاه تونس بر لزوم کوشش اعضای اتحادیۀ جهانی زنان مسلمان در راستای تحقق همبستگی در امت اسلام تاکید کرد و افزود: شمار زیادی از نخبگان فکری این ویروس را ساختۀ دست بشر، جنگی بیولوژیک، سلاحی مرگبار و توطئه¬ای از سوی امپریالیسم می¬دانند و در این شرایط حفظ اتحاد و تقویت آن در جوامع اسلام اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.
وی با تاکید بر اینکه بشر در هنگام ناتوانی به درگاه الهی پناه می‌آرود، گفت: اکنون ورشکستگی ساختارهای بهداشتی، اجتماعی و فکری بشر به شدت نیازمند جایگزینی است تا از تباهی و سقوط بیشتر نجات یابد.