رفتن به محتوای اصلی

موضوعات فراخوان مقاله

مبانی و چالش‌های دینی و معنوی در مواجهه با مصائب و بلایا
ظرفیت‌های راهبردی جهان اسلام در مواجهه با مصائب و بلایا
نقش دانشمندان و نخبگان مسلمان در مواجهه با مصائب و بلایا
نقش رسانه‌ها در آگاهی‌بخشی و ترویج فرهنگ تعاون در هنگام ابتلای به مصائب و بلایا
تهدیدها و فرصت‌های فضای مجازی در عصر کرونا برای جوامع اسلامی
جهان پساکرونا و سناریوهای جدید سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در جهان اسلام
چالش‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی غرب در مواجهه با کرونا

سی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی

پروفسور عبدالمجید صمیم: وحدت سیاسی انتخاب مورد نیاز سیاسیون کشورهای اسلامی است

سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی

به گزارش ستاد خبری سی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی، پروفسور عبدالمجید صمیم ظهر امروز در وبینار منطقه‌ای افغانستان که با موضوع فرصت‌های پیشرو جهان اسلام برای وحدت اسلامی در شرایط بیماری جهان گیر دنبال شد، طی سخنانی اظهار کرد: وحدت و یکپارچگی امت اسلام وظیفه‌ای بر دوش مسلمانان است که قرآن کریم و پیامبر اسلام(ص) نسبت به انجام این وظیفه به همه مسلمانان تاکید کرده‌اند.
وی اضافه کرد: امت اسلامی از وحدت کلمه، کتاب، دین و خدا برخوردار هستند و به برکت این عناصر معنوی می‌توانند اتحاد و وحدت مطلوبی را رقم بزنند.
استاد دانشکده شرعیات دانشگاه هرات وحدت سیاسی را انتخاب مورد نیاز سیاسیون کشورهای اسلامی دانست و تصریح کرد: ما از هر قوم و نژادی باید به ریسمان الهی چنگ زده و تفرقه را دامن نزنیم چراکه در صورت تفرقه، شکست خورده و شکوه اسلام نیز از بین می‌رود به همین علت وظیفه ما است که در راستای وحدت سیاسی کوشا باشیم و تلاش کنیم.
صمیم ادامه داد: مبارزه مسلمانان با ویروس کرونا تمثیل مناسبی از وحدت مسلمانان کشورهای مختلف اسلامی است که نشان داد مسلمانان اگر دست به دست یکدیگر دهند می‌توانند بزرگ‌ترین مشکلات را نیز رفع کنند.
فعال دینی تقریبی جمهوری اسلامی افغانستان تصریح کرد: پیام بنده به همه مسلمانان این است که اکنون فرصتی برای ارتقای وحدت جوامع اسلامی فراهم شده است و ما باید از این فرصت استفاده کرده و با وحدت سیاسی امت اسلام به دنبال مقابله با دشمن در عرصه‌های مختلف باشیم.