رفتن به محتوای اصلی

موضوعات فراخوان مقاله

مبانی و چالش‌های دینی و معنوی در مواجهه با مصائب و بلایا
ظرفیت‌های راهبردی جهان اسلام در مواجهه با مصائب و بلایا
نقش دانشمندان و نخبگان مسلمان در مواجهه با مصائب و بلایا
نقش رسانه‌ها در آگاهی‌بخشی و ترویج فرهنگ تعاون در هنگام ابتلای به مصائب و بلایا
تهدیدها و فرصت‌های فضای مجازی در عصر کرونا برای جوامع اسلامی
جهان پساکرونا و سناریوهای جدید سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در جهان اسلام
چالش‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی غرب در مواجهه با کرونا

سی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی

وبینار «نقش دانشمندان و نخبگان مسلمان در مواجهه با بلایا و مصائب»؛ شمس: نظام سلطه با شیوع ویروس کرونا سعی در تخریب باورهای دینی دارد

سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی

به گزارش ستاد خبری سی‌وچهارمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی، شیخ یعقوب شمس امام جمعه اهل‌سنت کیش در وبینار «نقش دانشمندان و نخبگان مسلمان در مواجهه با بلایا و مصائب» با اشاره به حفظ ضرورت وحدت در جوامع اسلامی اظهار کرد: امروز عالمان و اندیشمندان جهان اسلام درگیر ویروس کرونا شدند و همین امر تمام فعالیت‌ها را تحت الشعاع قرار داده است.
وی ادامه داد: یکی از رسالت‌های اندیشمندان جست‌وجوی راه‌های مطلوب و علمی پایدار برای رهایی بشریت از این معضل جهانی است. مصائب و بلایا بخشی از حکمت خداوند است، از طریق باورها و آموزه‌های دینی باید یک مشارکت وسیع و یاری رساندن به همگان را در دستور کار قرار دهیم.
امام جمعه اهل‌سنت کیش تاکید کرد: ما انتظار داریم علما و اندیشمندان جهان اسلام در رابطه با دفع این ویروس پیش‌قدم باشند، جایگاه دانشمندان اکنون بسیار حساس است چه در دوران کرونا و چه بعد از آن نیازمند برنامه و پیام‎های مشترک برای عرضه به جهان هستیم و باید آثار زیان‌بار این ویروس را به حداقل برسانیم.
شمس در پایان تصریح کرد: امروز نظام سلطه می‌خواهد از آب گل‌آلود ماهی بگیرد و بر این امر پافشاری می‌کند تا از طریق این ویروس باورهای دینی را زیر سوال ببرد.