رفتن به محتوای اصلی

موضوعات فراخوان مقاله

مبانی و چالش‌های دینی و معنوی در مواجهه با مصائب و بلایا
ظرفیت‌های راهبردی جهان اسلام در مواجهه با مصائب و بلایا
نقش دانشمندان و نخبگان مسلمان در مواجهه با مصائب و بلایا
نقش رسانه‌ها در آگاهی‌بخشی و ترویج فرهنگ تعاون در هنگام ابتلای به مصائب و بلایا
تهدیدها و فرصت‌های فضای مجازی در عصر کرونا برای جوامع اسلامی
جهان پساکرونا و سناریوهای جدید سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در جهان اسلام
چالش‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی غرب در مواجهه با کرونا

سی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی

در وبینار منطقه‌ای شبه قاره مطرح شد؛ کرونا، فرعون‌ها و نمرودهای زمان را زمین گیر کرد

سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی

به گزارش ستاد خبری سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی، وبینار «منطقه ای شبه قاره» با حضور اندیشمندان این کشور برگزار شد. در این وبینار هر کدام از صاحب نظران درباره مباحث مربوط به جهان اسلام و همچنین راهکارهای مقابله با کرونا به بحث و نظر پرداختند.
کرونا، فرعون‌ها و نمرودهای زمان را زمین گیر کرد
محمدعلی فاروقی، رئیس دارالعلوم اصلاح المسلمین در سخنانی گفت: جھانیان دارند مشاھده می کنند که چطور از ویروس کرونا ھمه دارند می میرند، کسانی که مثل فرعون و نمرود متکبر بودند امروز باوجود ھمه پیشرفت علمی چقدر بیچاره شده اند.
وی ادامه داد: چطور می توانیم از این ویروس مصون بمانیم؟ اگر مشاھده کنیم خواھیم دید که پیامبر اسلام(ص) ھزار و چھارصد سال پیش این را فرموده بود که چطور می توانیم از این ویروس مصون بمانیم.
ایران نشان داد که ابر قدرت بودن آمریکا یک توهم است
حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید صادق حسینی، مدرس و خطیب سرشناس هندی در سخنانی تأکید کرد: دنیا مشاهده کرد که کشورهای غربی از یک دیگر ماسک می دزدند. افول اقتصادی آمریکا و اروپا فقط حرف نیست بلکه واقعیت است. کرونا هم افول اقتصادی و هم افول اخلاقی غرب را نشان داد. کرونا که آمد ملتشان به فروشگاه ها هجوم برده و غارت کردند.
خطیب سرشناس هندی یادآور شد: شمارش معکوس افول آمریکا شروع شده است و شما می توانید بشمارید، ایران نشان داد که آمریکا در حال افول است. خدا می خواھد به فرعون زمان یعنی ترامپ و به نمرود زمان یعنی نتانیاهو و ھمه لشکریانی که در خلیج فارس هستند نشان دهد که مستضعفان را در روی زمین وارث قرار می دھد.
کرونا می‌تواند فرصتی برای تقویت برادری و همبستگی اسلامی باشد
شیخ محمدانیس الرحمن قاسمی، رئیس اماره شرعیه سراسر هند اظهار داشت: این ایام فرصت خوبی است که ما در خانه های خود بسیار عبادت کنیم و رکوع و سجود خود را طولانی کنیم، زیرا وقتی رکوع و سجده و قیام طولانی می شود، قدرت درونی انسان افزایش می یابد و اعصاب او محکم می شود.
وی تأکید کرد: شکی نیست که بیماری کرونا بر اجتماعات تأثیر گذاشته است، بنابراین ما باید با اصلاح خانه هایمان با همسایگان همدردی کرده و وحدت اسلامی را تقویت کنیم و همین امر در مورد مکان های دیگر، حج و زیارت صدق می کند. باید حکمت ما اینگونه باشد که با یادآوری مرگ برای انجام سایر عبادات و مناسک اسلامی به بهترین وجه تلاش کنیم.
بنای اسلام براساس آموزه‌های نبی اکرم(ص) است نه شمشیر
دکتر سمیع الله حسینی بنده نوازی، مشاور حقوقی جمعیت مشایخ هند به عنوان سخنران دیگر گفت: اسلام توصیه می کنند که مسلمانان با دوستان و بستگان خود روابط خوبی ایجاد نمایند. اسلام، نه برمبنای شمشیر که بر زیبایی های شخصیت پیامبر(ص) و آموزه های ایشان بنا شده است.
وی افزود: در اسلام کلمه ای شبیه تروریسم وجود ندارد. علل اصلی تروریسم از جمله تمدن و فرهنگ، درگیری ها، جهانی سازی، بکارگیری زور و تهدید به ویژه در جهت اهداف سیاسی می باشد و بی عدالتی، خود به خود باعث ایجاد تروریسم می شود.
کسانی که شیعیان را کافر می‌دانند خود کافرند
سید مرشود علی قادری، رئیس آکادمی القادری الارسالیه در این وبینار تصریح کرد: برخی اختلافات، اختلافات جزئی است، ما فکر می کنیم که باید از آن ھا گذشت. کسانی که تفرقه می اندازند دشمنان ملت اسلام، دشمنان پیامبر اسلام و دشمنان خدا هستند.
وی ادامه داد: این ها عوامل یهود و نصاری هستند که بین شیعه و سنی اختلاف افکنی می کنند. من با صراحت می گویم کسانی که شیعه را کافر می نامند خود کافر هستند. شیعیان نیز برادران ما هستند، برخی از مسائل متفاوت است و در درجه دوم قرار دارند.