رفتن به محتوای اصلی

موضوعات فراخوان مقاله

مبانی و چالش‌های دینی و معنوی در مواجهه با مصائب و بلایا
ظرفیت‌های راهبردی جهان اسلام در مواجهه با مصائب و بلایا
نقش دانشمندان و نخبگان مسلمان در مواجهه با مصائب و بلایا
نقش رسانه‌ها در آگاهی‌بخشی و ترویج فرهنگ تعاون در هنگام ابتلای به مصائب و بلایا
تهدیدها و فرصت‌های فضای مجازی در عصر کرونا برای جوامع اسلامی
جهان پساکرونا و سناریوهای جدید سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در جهان اسلام
چالش‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی غرب در مواجهه با کرونا

سی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی

وبینار «منطقه‌ای پاکستان» برگزار شد

سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی

به گزارش سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی، وبینار «منطقه ای پاکستان» این کنفرانس برگزار شد.
پیام وحدت در سیره نبوی نهفته است
سید عقیل انجم قادری، رئیس حزب جمعیت علمای پاکستان در سخنانی اظهار کرد: پیام اتحاد و وحدت در سیره طیبه پیامبر اکرم(ص) نھفته است.
وی ادامه داد: پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم این امت را یک پیکر واحد قرار داده و فرمودند: که اگر در پیکر یک عضو مشکل پیدا کند، تمام بدن نگران می‌شود.
جوامع اسلامی به جای دست درازی مقابل بیگانگان به همکاری با یکدیگر فکر کنند
علامه حیدر علوی روحانی برجسته اهل سنت با انتقاد از برخی جوامع اسلامی در برخورد با بیگانگان گفت: از کل امت اسلامی خواهان اتحاد، برادری و عشق متقابل و همکاری با یکدیگر ھستم، درد یکدیگر را درک کنید.
وی افزود: از حاکمان مسلمان ھم می‌خواهم به جای دست دراز کردن جلوی بیگانگان، بیایید دست همکاری را به سمت یکدیگر دراز کنیم تا منابع امت اسلامی صرف امت اسلامی شود و امت مسلمان بتواند به جلو حرکت کند و همه جهان را هدایت کند.
کرونا فرصت تحقق سبک زندگی اسلامی را فراهم ساخت است
مولانا عبدالحق هاشمی، امیر جماعت اسلامی بلوچستان طی سخنانی با تاکید بر اینکه در شرایط سخت کرونا مسلمانان باید به یاری یکدیگر بشتابند، تصریح کرد: ضرورت تحقق وحدت اسلامی بیش از پیش احساس می‌شود.
وی اضافه کرد: در این شرایط همگان باید تابع رهنمود های پیامبر اسلام باشند و در این مسیر به قرآن متوسل شوند.
کرونا فرصتی برای توجه عمیق‌تر‌ به اصل دین و آموزه‌های دینی است
علامه پیر شفاعت رسول، مدیر مرکز دینی آموزشی بلال در لاهور پاکستان با تاکید بر اینکه کرونا ناتوانی انسان را در برابر جهان خلقت به نمایش گذاشت، گفت: اکنون فرصت آن رسیده که از نگاه‌های نمرودی و فرعونی خود فاصله گرفته و نگاه عمیق‌تری به دین و آموزه‌های دینی داشته باشیم.
وی ادامه داد: پیام من به مناسبت این کنفرانس این است که ما باید بشریت و آیین‌های خود را دوست داشته باشیم. زیرا دین و اعتقاد، اساسی است، که انسان بر اساس آن زندگی می‌کند و نجات می‌یابد.
ایران بیشتر از هر زمانی پایبند به ایدئولوژی اسلامی است
مولانا قاری عبدالرحمان نورزای، خطیب و امام جمعه مسجد جامع سفیر کویته پاکستان عنوان کرد: ایران باوجود مشکلات با جھانیان برخورد مودبانه و همکاری می‌کند.
وی افزود: باوجود ظلم ھای مستکبران جھان، با مستضعفان جھان ھمکاری و تعاون می‌کند، برای ھمین علت با قاطعیت می‌گوییم ایران اسلامی امروز بیشتر از هر زمانی پایبند به ایدئولوژی اسلامی است.
اتحاد شیعه و سنی مرگبارترین سلاح علیه استکبار است
سید منظر نقوی، مدیرعامل روزنامه فناشل دیلی گفت: به فرموده رهبر انقلاب اگر امروز ما متحد شویم، درگیر اختلافات بین شیعه و اھل سنت نباشیم و این اختلافات از بین برود این برای امریکا و اسراییل کمتر از یک بمب اتمی نمی باشد.
وی یادآور شد: ھمکاری اسلامی در مقابل آفات و بلایای طبیعی موضوعی است که امروز بسیار ضرورت دارد.
مسلمانان باید متحد شوند و نفرت‌ھا را نابود کنند
صاحبزاده پیر نقیب الرحمن روحانی برجسته اهل سنت در سخنانی گفت: امروز اوضاع انسانیت خیلی خراب است و پیامبر ما رحمت للعالمین ھستند و برای ترویج پیام ایشان بھترین راه این است که ما متحد شویم.
وی عنوان کرد: این اجلاس ھم برای ھمین کار برگزار می‌شود. مسلمانان باید متحد و نفرت‌ھا را نابود کنند تا محبت‌ھا زیاد شود.
کرونا و رعایت پروتکل‌های آن بسیاری از تعالیم اسلامی را به دنیا نشان داد
سمیعا راحیل قاضی، رئیس بخش بانوان جماعت اسلامی تصریح کرد: شرایط کرونا امسال به تمام دنیا نشان داد که دین مبین اسلام به خانواده، رعایت پوشش، نظافت و فاصله‌گذاری اجتماعی و رعایت حریم یکدیگر تاکید داشته است.
وی افزود: اکنون می‌بینیم که تمام پیشرفت‌ها متوقف شده است، یک میکروب نامرئی همه دنیا را به گونه‌ای تسخیر کرده است که چرخ پیشرفت کاملاً گیر کرده است و این میکروب نامرئی به ما نشان داده است که ما چقدر ضعیف هستیم.
جوامع اسلامی برای پیشرفت نیازمند دوری از اختلافات و رفتن به سمت اتحاد هستند
دکتر قبله ایاز، رئیس شورای ایدئولوژیک پاکستان با بیان اینکه جوامع اسلامی برای پیشرفت نیازمند دوری از اختلافات و رفتن به سمت اتحاد هستند، گفت: اکنون باید بین کشورھای اسلامی یک ھدف با مقصد اتحاد و اتفاق صورت بگیرد که در این شرایط شاهد اتفاقات خوبی خواهیم بود.
وی اضافه کرد: بعضی از کشور ھای ما دارای تکنولوژی پیشرفته‌ای ھستند، بعضی ھا پول فراوان دارند، ما می‌توانیم ھمه اینھا را جمع و یک آینده خوب ساخته و برای نسل آینده یک منطقه اسلامی محفوظ، توانمند و پیشرفته بسازیم.
جوامع اسلامی به جای دست درازی مقابل بیگانگان به همکاری با یکدیگر فکر کنند
علامه حیدر علوی روحانی برجسته اهل سنت با انتقاد از برخی جوامع اسلامی در برخورد با بیگانگان گفت: از کل امت اسلامی خواهان اتحاد، برادری و عشق متقابل و همکاری با یکدیگر ھستم، درد یکدیگر را درک کنید.
وی اذعان کرد: از حاکمان مسلمان ھم می‌خواهم به جای دست دراز کردن جلوی بیگانگان، بیایید دست همکاری را به سمت یکدیگر دراز کنیم تا منابع امت اسلامی صرف امت اسلامی شود و امت مسلمان بتواند به جلو حرکت کند و همه جهان را هدایت کند.