رفتن به محتوای اصلی

موضوعات فراخوان مقاله

مبانی و چالش‌های دینی و معنوی در مواجهه با مصائب و بلایا
ظرفیت‌های راهبردی جهان اسلام در مواجهه با مصائب و بلایا
نقش دانشمندان و نخبگان مسلمان در مواجهه با مصائب و بلایا
نقش رسانه‌ها در آگاهی‌بخشی و ترویج فرهنگ تعاون در هنگام ابتلای به مصائب و بلایا
تهدیدها و فرصت‌های فضای مجازی در عصر کرونا برای جوامع اسلامی
جهان پساکرونا و سناریوهای جدید سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در جهان اسلام
چالش‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی غرب در مواجهه با کرونا

سی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی

نویسنده یمنی در وبینار منطقه ای غرب آسیا: در مواجه با ویروس کرونا نه بزرگ نمایی کنیم و نه ساده انگاری

سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی

به گزارش ستاد خبری سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی، دکتر حمود عبدالله الاهنومی، نویسنده و پژوهشگر یمنی در وبینار منطقه ای غرب آسیا گفت: خداوند متعال این دنیا را آفرید تا انسان در آن خلیفه وی باشد تا انسان ها مظهر کمال و عظمت خداوند متعال باشند. خداوند، جهان هستی را بر اساس قوانین و مقرراتی مشخص ایجاد نمود و این قوانین بر اتفاقات و حوادث جهان هستی سیطره دارند. اما خداوند متعال شاید در اجرای برخی از این قوانین و مقررات برای حکمت هایی که مد نظر دارد، ورود کند.
دکتر حمود عبدالله الاهنومی اظهار کرد: همچنین باید عرض کنم بسیاری از بلایا، مشکلات و فاجعه هایی که برای انسان ها و البته انسان معاصر در حال وقوع است به خاطر فسادی است که انسان ها در کره زمین مرتکب شده اند. حال اینکه به طور مستقیم یا غیر مستقیم به خاطر اقدامات و اعمال انسان باشد یا خداوند متعال به خاطر انحراف و فساد انسان، این بلایا را بر انسان نازل کرده است.
نویسنده یمنی عنوان کرد: بعید نیست که کرونا، ویروسی باشد که انسان، آن را ساخته است. آمریکا یا دیگران برای ضربه زدن به سایر انسان ها، این ویروس را اختراع کرده اند تا از این طریق سنت الهی اجرا شود و مومنان مورد آزمایش قرار بگیرند و واکنش آن ها ونحوه مقابله با این ویروس مورد ارزیابی خداوند متعال قرار بگیرد و اینکه انسان ها چگونه از دستورالعمل های الهی پیروی می کنند، واضح و مشخص شود.
وی اضافه کرد: ما می بینیم که اکنون این ویروس، خود آمریکا را گرفتار کرده است و صدها هزار نفر از ساکنان این کشور کشته شده و میلیون ها نفر به این بیماری مبتلا شده اند. آن ها می خواستند که جوامع فقیر را مورد هدف قرار دهند اما با خواست الهی، خودشان گرفتار این ویروس شدند. دانش بشری هر چه قدر که پیشرفت کند، اما در برابر دانش خداوند ناقص است.
دکتر حمود عبدالله الاهنومی بیان داشت: می خواهم دستورالعمل و قاعده ای طلایی را که ما در یمن به آن عمل کردیم، خدمت شما عرض کنم که این قانون را ما از همان روز اول از سید عبدالملک بدرالدین حوثی شنیدیم که فرمودند در تعامل با این ویروس، نه بزرگ نمایی کنیم و نه ساده انگاری. در واقع کرونا را نباید دست کم بگیریم و در همان آن، نباید آن را آن¬قدر بزرگ جلوه دهیم که زندگی های ما را مختل نماید و باید تلاش کنیم تا داروها و واکسن های مورد نیاز را برای مقابله با این بیماری ایجاد کنیم. حال اینکه این ویروس ساخته انسان باشد یا از طرف خداوند متعال بر انسان ها نازل شده باشد. خداوند متعال می فرماید: " و چون شكيبايى كردند و به آيات ما يقين داشتند، برخى از آنان را پيشوايانى قرار داديم كه به فرمان ما [مردم را] هدايت مى‌كردند." ما نیازمند هدایت الهی و صبر هستیم و باید این بیماری را همچون جنگی بدانیم که بر ما تحمیل شده است و دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنیم.