رفتن به محتوای اصلی

موضوعات فراخوان مقاله

مبانی و چالش‌های دینی و معنوی در مواجهه با مصائب و بلایا
ظرفیت‌های راهبردی جهان اسلام در مواجهه با مصائب و بلایا
نقش دانشمندان و نخبگان مسلمان در مواجهه با مصائب و بلایا
نقش رسانه‌ها در آگاهی‌بخشی و ترویج فرهنگ تعاون در هنگام ابتلای به مصائب و بلایا
تهدیدها و فرصت‌های فضای مجازی در عصر کرونا برای جوامع اسلامی
جهان پساکرونا و سناریوهای جدید سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در جهان اسلام
چالش‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی غرب در مواجهه با کرونا

سی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی

مولوی خداداد صالح: افرادی که بر اختلافات دامن می‌زنند مزدور دشمن‌اند

سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی

به گزارش ستاد خبری سی و چهارمین کنفرانس وحدت اسلامی، مولوی خداداد صالح در وبینار منطقه ای جمهوری اسلامی افغانستان با موضوع ظرفیت‌های راهبردی جهان اسلام در مواجهه با بلایا و مصائب که به مناسبت هفته وحدت و به همت مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به صورت مجازی برگزار شد، اظهار کرد: در شرایط امروزی که اسلام قرار دارد و در نهایت تنگنا است از هر طرف توطئه ها علیه اسلام وجود دارد، چیزی که برای ملتهای اسلامی ضروری است، نجات از این منجلاب و رجوع به کلام پاک الهی است.
وی با بیان اینکه امروز در اکثریت مطلق ممالک اسلامی جنگ، خونریزی و فساد وجود دارد، افزود: فرهنگ‌های غلط و ناروای بیگانه که خلاف اسلام و منشور ملل متحد است دارد در بین مسلمانان رواج پیدا می کند و سبب از بین بردن مسلمانان و یا ضعیف شدن آنان می‌شود.
رییس شورای علمای حوزه غرب افغانستان افزود: خداوند برای حل مشکلات در قرآن می فرماید: برای مسلمانان تقوا و وحدت ضروری است و اگر این دو چیز را مسلمانان داشته باشند و به انها عمل کنند، یقینا از این مصیبت‌ها و دست درازی‌های بیگانگان نجات پیدا می‌کنند.
وی با بیان اینکه تقوا به معنی عمل به دستورات و ترک نواهی الهی است، گفت: اتحاد و پرهیز از تفرقه از دستورات صریح خداوند است و اگر به این دستور الهی عمل کنیم دشمنان مأیوس می‌شوند و اگر مسلمانان جهان حول محور لا اله الا الله وحدت داشته باشند هیچ بیگانه‌ای نمی‌تواند هیچ غلطی کند.
مولوی خداداد صالح با بیان اینکه ما تحت تأثیر تبلیغات سوء دشمنان قرار گرفته‌ایم، افزود: اسلام مرز ندارد و این مرزهای خاکی اعتبار ندارد بلکه اسلام یکی است و اختلافات مذهبی از توطئه‌های دشمنان است.
وی با اشاره به سابقه ایجاد اختلافات مذهبی در میان مسمانان شیعه و سنی، ابراز کرد: خصوصا اختلاف میان دو مذهب حنفی‌ و جعفری را دشمنان دامن می‌زنند در حالی که پیامبر(ص) فرمودند هر کس نماز بخواند و بر قبله ما روی بیاورد و ذبیحه ما را بخورد او در عهد اسلام است.
رییس شورای علمای حوزه غرب افغانستان با بیان اینکه شیعه و سنی هر دو نماز می‌خوانند و هر دو قبله مشترک دارند و هر دو به یک صورت قصابی می‌کنند، افزود: در این میان عده‌ای جاهل و نادان از دو طرف به سب و فحش مقدسات یکدیگر می‌پردازند و بر اختلافات دامن می‌زنند که یا مزدور دشمن هستند و یا فهم و درکی از اسلام ندارند.
وی با بیان اینکه برخی از افراد واقعیات را به مردم نمی‌گویند، افزود: اسلام واضح است و باید آنچه تمام جهان اسلام روی آن اتفاق دارند را پر رنگ کنیم و پیامبر(ص) فرمودند که بر شما واجب است خود را با جماعت مسلمانان همراه کنید. بنابراین واجب است که مسلمانان با هم دست وحدت بدهند و تفاوت‌ها سبب اختلاف نشود.