به گزارش ستاد خبری سی و چهارمین کنفرانس بینالمللی وحدت اسلامی، سمیعا راحیل قاضی رئیس بخش بانوان جماعت اسلامی در وبینار منطقهای پاکستان با موضوع «فرصتهای پیشرو در جهان اسلام برای وحدت اسلامی در شرایط بیماریهای جهان گیر» با تشکر از حجتالاسلام والمسلمین دکتر حمید شهریاری به خاطر برگزاری کنفرانس وحدت در شرایط کرونایی جهان و عرض تسلیت به مناسبت درگذشت دکتر طوبی کرمانی اظهار داشت: باتوجه به موضوع امسال کنفرانس که مرتبط با کرونا است باید بیایید ببینیم که چرا این اپیدیمیھا میآید؟. آیا خداوند از ما عصبانی است؟ آیا او ما را آزمایش میکند؟ در این راستا باید به سوره روم «ظَهَرَ الْفَسَادُ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ» اشاره کنم، در این آیه آمده است «ظهور فساد دربحر و بری که ھست با دست انسان برپا ھست.»
وی ادامه داد: از یک ولی الله سوال شد که ما از کجا بدانیم که خداوند متعال ما را آزمایش میکند یا ما را از طریق این بلایی که پیش آمده مجازات میکند، یعنی تفاوت بین اخطار و آزمایش چیست؟، ولی خدا پاسخ بسیار زیبایی داد و گفت اگر آزمایشی یا مصیبت شما را به پروردگارتان نزدیکتر کند، بدانید که این امر موجب بزرگواری شماست و اگر بلایی شما را از پروردگارتان دور کند، بدانید که مجازات دارید. بنابراین اگر ما یا هر یک از ما مسلمانان در این مصیبت به پروردگار خود نزدیک هستیم، باید خدا را شکر کنیم که خداوند متعال این آزمایش را برای ما قرار داده و دعا کنیم که این بلا و این آفت را به پایان برساند.
راحیل قاضی تاکید کرد: اکنون میبینیم که تمام پیشرفتها متوقف شده است، یک میکروب نامرئی همه دنیا را به گونهای تسخیر کرده است که چرخ پیشرفت کاملاً گیر کرده است و این میکروب نامرئی به ما نشان داده است که ما چقدر ضعیف هستیم. انسان ضعیف است؛ خداوند انسان را ضعیف ساخته است و آن دسته از کسانی که همه قدرتهای جهانی بوده و خود را ابرقدرتی میدانستند این میکروب کوچک نامرئی، همه پیشرفت آنها و همه خدائی آنها، تمام غرور و فرعونیتهای آنها را به گرد و غبار تبدیل کرده است.
رئیس بخش بانوان جماعت اسلامی با اشاره به اهمیت حجاب و نمایان شدن آن در این دوران کرونا بیان کرد: من تعجب میکنم که در بعضی کشورها نقاب ممنوع شده است و گفته میشود که اگر اینطور بیرون بروید باید جریمه پرداخت کنید. خداوند متعال چھره تمامی زنان یا حتی مردان را پوشانده و برای همه حریم قرار داده بود. اکنون مردم واقعیت این حجاب را درک کردند، اینکه چقدر محافظ است و به ما احترام می گذارد و چقدر ما را نجات میدهد.
وی خاطرنشان کرد: پس از پوشش در دوران کرونا شاهد ایجاد فاصله بودیم، فاصله اجتماعی و رابطه زن و مرد در اسلام را بررسی کنید. ما با مردان دست نمیدهیم. بنابراین مردم این نعمت را درک نکرده و خدا را شکر نکردند و این کرونا باعث شد که مردم سبک زندگی اسلامی را درک کنند. روزی در شبکههای اجتماعی میدیدم که یک اروپایی فریاد میزد که ما باید از زنان مسلمان عذرخواهی کنیم که آنها را به دلیل نقاب و حجاب بسیار مورد آزار و اذیت قرار دادهایم، ما باید از آنها به خاطر آنچه قبلاً انجام میدادند معذرت خواهی کنیم و چقدر آنها را مسخره کردیم.
راحیل قاضی تصریح کرد: بزرگترین اتفاقی که افتاده مربوط به خانواده است، این نشانه ما است خانوادههای قوی جوامع قوی را ایجاد میکنند. ما این مفهوم را در این اپیدمی مشاهده کردیم، آن جوامع با اپیدمی مبارزه کردند و «النساء عماد البلاد زن ستون تمدنها است» و از آنجا که کل جامعه شکل میگیرد، کل خانواده تشکیل میشود و آن مرکز عشق شکل میگیرد و جایی که زن مسئولیت نشان داده کل خانواده در این وضعیت و در این همهگیری بسیار پایدار ماندند.
رئیس بخش بانوان جماعت اسلامی در پایان با اشاره به آیه آخر سوره آل عمران، افزود: در این آیه آمده است «بسم الله الرحمن الرحیم. يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَصَابِرُوا وَرَابِطُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ؛ ای کسانی که ایمان آوردهاید، با صبر و حوصله تلاش کنید، استقامت کنید و یکدیگر را مجاب کنید که صبور باشد و با یکدیگر در تماس باشید و با همه مشکلات در ارتباط باشید، هوشیار باشید و هوشیار باشید. و از خدا بترسید تا خداوند در دنیا و همچنین آخرت به شما موفقیت دهد».