رفتن به محتوای اصلی

موضوعات فراخوان مقاله

مبانی و چالش‌های دینی و معنوی در مواجهه با مصائب و بلایا
ظرفیت‌های راهبردی جهان اسلام در مواجهه با مصائب و بلایا
نقش دانشمندان و نخبگان مسلمان در مواجهه با مصائب و بلایا
نقش رسانه‌ها در آگاهی‌بخشی و ترویج فرهنگ تعاون در هنگام ابتلای به مصائب و بلایا
تهدیدها و فرصت‌های فضای مجازی در عصر کرونا برای جوامع اسلامی
جهان پساکرونا و سناریوهای جدید سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در جهان اسلام
چالش‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی غرب در مواجهه با کرونا

سی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی

رئیس آکادمی القادری الارسالیه: کسانی که شیعیان را کافر می‌دانند خود کافرند/ این‌ها عوامل یهود هستند

سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی

به گزارش ستاد خبری سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی، سید مرشود علی قادری، رئیس آکادمی القادری الارسالیه در وبینار منطقه ای شبه قاره هند عنوان کرد: خداوند متعال می فرماید(تفسیر معنی): به طناب الله محکم بمانید و تفرقه نیندازید.
وی افزود: دانشمندان اهل سنت می گویند این طناب الله، اهل بیت پیامبر اکرم(ص) است. اهل بیت(ع) پیامبر یک مرکز است. جهان اسلام، ملت اسلام است.
رئیس آکادمی القادری الارسالیه تأکید کرد: ما می خواهیم از این فرصت استفاده کرده و این پیام را به برادران مسلمان خود منتقل کنیم که پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) از مکه به مدینه در راه بود. زمان حجه الوداع بود، در مقام غدیر خم آیه ای نازل شد؛ یا ایھا الرسول بلغ ما انزل علیک من الربک و ان لم تفعل فما بلغت رسالته: ای رسول! آنچه را که خداوند بر شما نازل کرده موعظه کنید. اگر این کار را انجام ندهید، کار دین، کار نبوت را انجام نداده اید و خدا از تو محافظت خواھد کرد و خدا کافران را ھدایت نمی کند.
وی ادامه داد: وقتی این آیه نازل شد، پیامبر اکرم (ص) همه مردم را که پراکنده بودند جمع کرد و کسانی را که جلوتر رفته بودند فراخواند و به آن ها دستور بازگشت داد. از پالان ھای شتر منبری برافراشته شد و پیامبر اکرم(ص) بعد از ظهر خطبه ای ایراد کرد، خدا را ستایش کرد و سپس گفت که من نمی خواهم مدت طولانی در میان شما بمانم. به زودی فرشته خدا خواهد آمد و مرا خواهد برد. من بین شما دو چیز گران قیمت را می گذارم، یکی قرآن کریم و دیگری خانواده ام، اگر با این ھا تمسک کنی ھرگز منحرف نخواھید شد.
سید قادری عنوان کرد: این نوعی وصیت پیامبر اسلام(ص) است که قبل از عزیمت به مسلمانان داده است. سپس بعد از مدتی، پیامبر اکرم(ص) دست حضرت علی(ع) را گرفت و فرمود: من کنت مولاہ فھو ھذا علی مولاہ، اللھم وال من والاہ و عاد من عاداہ، و اخذل من خذلہ و انصر من نصرہ؛ پروردگا را، ھر که مولای او هستم، علی مولای اوست ، پس او را که علی را یاری می کند، یاری کن و کسی که با علی می جنگد ، جنگ کن.
وی افزود: این همان چیزی است که پیامبر اکرم(ص) قبل از آنکه از دنیا برود، برای حضرت علی(ع) فرمود. این وصیت نامه و یک پیام رسمی است. این حدیث که حدیث ثقلین نامیده می شود، دو چیز گران بھا را بیان می کند.
رئیس آکادمی القادری الارسالیه گفت: آیات بسیاری در شان اهل بیت اطهار(ع) بیان شده است و علمای اسلامی، بزرگان و... در کتاب های خود این مطلب را نوشته اند. اما افسوس که این امت وصیت پیامبر اکرم(ص) را فراموش کرده است.
سید قادری تصریح کرد: برخی اختلافات، اختلافات جزئی است، ما فکر می کنیم که باید از آن ھا گذشت. کسانی که تفرقه می اندازند دشمنان ملت اسلام، دشمنان پیامبر اسلام و دشمنان خدا هستند. این ها عوامل یهود و نصاری هستند که بین شیعه و سنی اختلاف افکنی می کنند. من با صراحت می گویم کسانی که شیعه را کافر می نامند خود کافر هستند. شیعیان نیز برادران ما هستند، برخی از مسائل متفاوت است و در درجه دوم قرار دارند.