به گزارش ستاد خبری سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی، وبینار «بانوان تقریبی» با سخنرانی بانوان فعال عرصه فرهنگ کشور برگزار شد.
زهرا واحدی، مدیر حوزه علمیه خواهران خراسانی شمالی با اشاره به وحدت مومنانه تصریح کرد: هدف ما در فضای مجازی و حقیقی باید توسعه آموزه های قرآن باشد.
خانم زهرا برهانزهی، معاون آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان به عنوان سخنران دوم تأکید کرد: باید در دنیای پسا کرونا به دنبال تقویت مباحث دینی و علمی باشیم. باید آموزه های دینی را به مردم بگوییم تا بدانند تنها راه رفع مشکلات توکل بر خدا و تلاش و وحدت است.
خانم دکتر ژیلا مرادپور، از اساتید دانشگاه و حوزه استان کردستان سخنران سوم بود که عنوان کرد: انسان براساس قانون تسخیر می تواند با ویروس کرونا مقابله کرده و تأثیرات منفی آن را کمتر کند. برای تسخیر به این ویروس باید به نظر متخصصان عمل کرده و به سخنان آن ها گوش فرادهد.
سخنران چهارم نجیبه شیخی، فعال فرهنگی بود. وی با بیان اینکه اسلام روحیه فداکاری، ایثار و برادری را تقویت می کند، گفت: در شیوع ویروس منحوس کرونا شاهد ایثار جامعه پزشکی و کادر درمان بودیم.
دکتر رویا دیوان بیگی، فعال فرهنگی استان کرمان نیز گفت: کرونا تمدن غرب را به چالش کشاند، در جهان پسا کرونا جهان دیگری وجود خواهد داشت. کرونا تمدن غرب و تمدن اسلامی را مقابل یک دیگر قرار داد و برتری تمدن اسلامی را نشان داد.
خانم آی جمال قورچایی، مدیر حوزه علمیه خواهران آزادشهر به عنوان سخنران دیگر اذعان کرد: کرونا خلأ فرهنگی و اجتماعی را برای ما یادآوری کرد. این بیماری نشان داد که در عرصه فرهنگ سازی کم کاری صورت گرفته است؛ باید در عرصه فرهنگ سازی بیش از پیش اقدام کنیم.
خانم نسرین چنانی، فعال فرهنگی استان بوشهر گفت: یکی از پرسش ها این است که کرونا عذاب الهی است یا آزمایش الهی؟ روایات به ما توصیه می کند وقتی مسلمانی گرفتار مشکلی می شود، مسلمانان دیگر باید به او کمک کنند.
خانم فاضله فاضلی، مدیر حوزه علمیه خواهران تایباد نیز به عنوان سخنران بعدی تأکید کرد: سواد سلامتی سبب می شود افراد کمتر گرفتار بیماری های واگیردار شوند. باید با کمک رسانه های اسلامی به دنبال ریشه کردن ویروس منحوس کرونا باشیم.
خانم فاطمه زهرا حجی پور، مدرس حوزه علمیه خواهران استان خراسان جنوبی بیان داشت: ما نمی توانیم مراسمات معنوی را تعطیل کنیم، به همین دلیل هر چند امکان حضور در مساجد و حسینیه ها نیست ولی می توانیم در خانه نماز جماعت، عزاداری و... را داشته باشیم. می توانیم در خانه ها طرح هر خانه یک مسجد را اجرا کنیم.
خانم خدیجه اسماعیل پور، رئیس اداره سواد آموزی شهرستان بوکان نیز به عنوان سخنران پایانی اظهار کرد: کرونا نخستین بلای عالم و فراگیرترین آن ها نیست. برای نمونه جنگ جهانی خود یکی از بلاهایی بود که سبب کشته شدن ۸۰ میلیون نفر شد.