رفتن به محتوای اصلی

موضوعات فراخوان مقاله

مبانی و چالش‌های دینی و معنوی در مواجهه با مصائب و بلایا
ظرفیت‌های راهبردی جهان اسلام در مواجهه با مصائب و بلایا
نقش دانشمندان و نخبگان مسلمان در مواجهه با مصائب و بلایا
نقش رسانه‌ها در آگاهی‌بخشی و ترویج فرهنگ تعاون در هنگام ابتلای به مصائب و بلایا
تهدیدها و فرصت‌های فضای مجازی در عصر کرونا برای جوامع اسلامی
جهان پساکرونا و سناریوهای جدید سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در جهان اسلام
چالش‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی غرب در مواجهه با کرونا

سی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی

معاون آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان: تقویت مباحث دینی و علمی برای دنیای پساکرونا

سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی

به گزارش ستاد خبری سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی، خانم زهرا برهانزهی، معاون آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان در وبینار «بانوان تقریبی» با بیان این که اسلام همواره به صورت علمی و منطقی نیازهای بشر را پاسخ داده است، یادآور شد: اسلام بر اساس عقلانیت و عدالت متجلی شده است و ما به وسیله این اسلام می توانیم بر تمامی مشکلات غالب شویم.
وی ادامه داد: بحران ها همواره وجود داشته ولی راه فائق آمدن و سازگاری با این بحران ها مدیریت کردن آن هاست. در حال حاضر شاهد بحران کووید ۱۹ هستیم که زندگی افراد زیادی را تحت تأثیر قرار داده و این نیازمند مدیریت است.
معاون آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان تأکید کرد: دنیای پسا کرونا نسبت به دنیای پیش از کرونا بسیار متفاوت خواهد بود. باید با این شرایط و تغییرات کنار بیاییم.
وی افزود: باید در دنیای پسا کرونا به دنبال تقویت مباحث دینی و علمی باشیم. باید آموزه های دینی را به مردم بگوییم تا بدانند تنها راه رفع مشکلات توکل بر خدا و تلاش و وحدت است.
خانم برهانزهی گفت: باید با وحدت مشکلات جامعه اسلامی را حل کنیم، مشروط بر این که از نظر دینی، علمی و اخلاقی تمکن ویژه ای داشته باشیم.