رفتن به محتوای اصلی

موضوعات فراخوان مقاله

مبانی و چالش‌های دینی و معنوی در مواجهه با مصائب و بلایا
ظرفیت‌های راهبردی جهان اسلام در مواجهه با مصائب و بلایا
نقش دانشمندان و نخبگان مسلمان در مواجهه با مصائب و بلایا
نقش رسانه‌ها در آگاهی‌بخشی و ترویج فرهنگ تعاون در هنگام ابتلای به مصائب و بلایا
تهدیدها و فرصت‌های فضای مجازی در عصر کرونا برای جوامع اسلامی
جهان پساکرونا و سناریوهای جدید سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در جهان اسلام
چالش‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی غرب در مواجهه با کرونا

سی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی

آیت الله علما: وحدت یک مسئله سابقه دار و اساسی در اسلام است/ عقل سلیم حکم به وحدت مسلمانان می کند

سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی

به گزارش ستاد خبری سی و چهارمین کنفرانس وحدت اسلامی، آیت الله مصطفی علما در وبینار ظرفیت‌های راهبردی جهان اسلام در مواجهه با بلایا و مصائب که به صورت اینترنتی و به همت مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به مناسبت هفته وحدت برگزار شد، اظهار کرد: چیزی که روح می دهد واساس زندگی انسان را تشکیل می‌دهد وجود و مولود مطهر پیامبر اسلام است.
وی با بیان اینکه وحدت یک مسئله سابقه دار و اساسی در اسلام است، گفت: کتاب المراجعات حاوی نامه‌هایی که سید شرف الدین با علمای بزرگ اهل سنت داشته است در رابطه با همین وحدت است و شیخ محمد عبده رییس دانشگاه الازهر مصر که شرحی بر نهج البلاغه دارد و از شرح‌های ممتاز نهج البلاغه است نگاه به وحدت اسلامی داشته است.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه با بیان اینکه واضح است که دشمن نمی‌خواهد وحدت بین عالم اسلام برقرار باشد، اضافه کرد: در ۳ قرن اخیر شخصیت‌های بزرگ اسلام در صدد وحدت بوده اند تا در مقابل کفر ایستادگی کنند زیرا اسلام سرمایه خوبی دارد که مهمترین آن سیره پیامبر(ص) به عنوان الگوی زندگی انسان است و ما با این سرمایه بزرگ که داریم نباید متفرق باشیم.
وی گفت: امام خمینی(ره) در سخنرانی‌های سال ۴۱ و ۴۲ فرمودند که دشمنان اسلام کشور عثمانی را قطعه قطعه کردند تا بتوانند قدرت اسلام را از بین ببرند لذا از اول که امام خمینی انقلاب را آغاز کردند توجه به مسئله وحدت داشتند.
آیت الله علما افزود: عقل سلیم حکم می‌کند که بیش از یک و نیم میلیارد مسلمان اگر متحد باشند و قدرت واحد داشته باشند بهتر است و این وحدت شدنی است زیرا ما در بیش از ۹۰درصد امور وحدت نظر داریم و موارد اختلافی هم باید در مجالس علمی بحث شود.
وی با بیان اینکه نسل جوان باید نسبت به وحدت توجه ویژه داشته باشند، گفت: ما باید نسل جوان را با نگاه وحدت رشد بدهیم و تمدن اسلامی را در ذهن آنها ترسیم و تبلیغ کنیم.