به گزارش ستاد خبری سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی، خانم آیس دریاتی استاد حوزه و نویسنده اندونزیایی در وبینار "بانوان تقریبی" در سی و چهارمین کنفرانس وحدت اسلامی اظهار داشت: مصیبت در زندگی انسان یک امری حتمی است که خداوند آن را در قرآن بیان کرده است.
وی افزود: خداوند انسان را با ترس، گرسنگی، کمبود مال، جان(مرگ)، کمبود میوهها آزمایش می کند. الآن می بینیم که مصیبت وجود ویروس کرونا همان اثرات(ترس، مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، بهداشتی، آموزشی و غیره) ایجاد کرده است. اما با وجود این مصیبت و مشکلات، خداوند به صبر کردن سفارش کرد.
این نویسنده اندونزیایی بیان داشت: بلاها انسان را از غفلت بیدار می کند. اکثر انسانها فکر می کند که مال حقیقی اموال، جان، خانواده باشند، اما هنگام بلاها آمده و تمام آن را از بین رفته، تازه می فهمند که مال حقیقی همه آنها نیستند.
وی ادامه داد: گاهی بلاهای آمده برای کفاره گناه است، از جمله مصیبت کرونا است. وجود بلاها از جمله ویروس کرونا برای ترفیع مقام است. یعنی بوسیله مصیبت اگر صبر کند، مقام انسان را بالا برود.
خانم دریاتی تصریح کرد: هدف وجود مصیبت و بلا برای شکر داشته ها است. انسان ارزش چیزی را می فهمد هنگامی که آن چیز را از دست بدهد. قبلا، مدرسه رفتن، گردش رفتن، بیرون رفتن یک امر عادی دیدیم، اما الآن به خاطر پیشگیری از پخش ویروس کرونا آن را نتوانیم انجام بدهیم و خیلی با ارزش است.
وی اضافه کرد: بلاها هم تجلی از توحید افعالی خداوند است. انسان در عصر جدید بخاطر پیشرفت علوم می گویند دیگر به خداوند نیاز ندارند. اما وجود ویروس کرونا، انسان را کوچک کرد و غرور انسان را به زمین انداخت.
استاد اندونزیایی گفت: برای از بین رفتن ویروس، غیر از تلاش دانشمندان، پزشکان و رعایت بهداشتی، قدرت دعا هم داریم، که با توسل به ائمه و پیامبر(ص) از خدا بخواهیم ویروس را از میان بردارد.