به گزارش ستاد خبری سیوچهارمین کنفرانس بینالمللی وحدت اسلامی، بتول امین عرندس سردبیر مجله مومنات لبنان در وبینار «منطقهای غرب آسیا» با اشاره به اینکه رسانه نقش مهمی در تبلیغ و ترویج هر پروژه یا طرحی به ویژه موضوعاتی که پیرامون امنیت اجتماعی و بهداشتی جامعه باشد، دارد، گفت: در این گونه طرحهای مهم نیازمند کارگروه متخصص، توانمند، ماهر و با اخلاص هستیم. این کارگروه باید آگاه و با بصیرت و به واقعیت ها و چالش های موضوع واقف و از رهبر خود اطاعت کند و در برابر چالش ها، صبور و با استقامت باشد.
وی ادامه داد: ظرفیت رسانه ها باید در مسیر گسترش ارزش های اسلامی اصیل باشد و با قدرت رسانهای غرب مقابله کند؛ که تلاش دارد به اسلام ناب محمدی خدشه وارد کرده و مسلمانان را به عنوان افرادی عقبمانده معرفی میکند که این اقدام خبیثی است و باید با آن مقابله کرد.
سردبیر مجله مومنات لبنان تاکید کرد: در سایه همه گیری کرونا مسئولیت هر یک از ما بیشتر شده است. در این جنگ بیولوژیک باید عزم خود را قوی تر کنیم و این مساله را بی ارزش و کم اهمیت ندانیم. ما نیازمند اقدام جدی برای همبستگی و کمک به نیازمندان هستیم.
عرندس یادآور شد: بسیاری از مردم شغل های خود را از دست داده اند و چشم انتظار یاری نیکوکاران هستند. باید فرصت های شغلی جدید از جمله مشاغل خانگی یا آموزش از راه دور را ایجاد کنیم. دین اسلام بر اساس اصل همبستگی و کمک به نیازمندان بنا شده است و باید به این افراد به ویژه زنان بیوه و مطلقه کمک کرد.
وی افزود: امروز بیش از گذشته به تقویت ایمان جوامع خود و رهنمود کردن آن به سمت قرآن، دعا و راز و نیاز خالصانه با خدای متعال نیازمند هستیم. بسیاری از روایتها، مومنان را به آگاهیافزایی مردم دعوت می کند و جامعه اسلامی را همچون یک پیکر واحد می داند که اگر عضوی به درد آید سایر اعضای بدن دچار مشکل می شوند و به یاری آن می شتابند.
سردبیر مجله مومنات لبنان بیان کرد: باید از همه ظرفیت های ممکن برای گسترش همبستگی استفاده کرد. ما نیازمند افراد متخصص در همه زمینه ها هستیم که به پیروی از سیره معصومین (ع)، امید و خوشبینی را میان مردم رواج دهند. همچنین عالمان دین، دانههای صبر و تحمل بر سختی ها و توسل به اهل بیت(ع) را در دل مومنان بکارند.
عرندس با بیان اینکه این مسئولیت مهم یعنی آگاهی افزایی مردم، باید در شبکه های اجتماعی نیز صورت گیرد، خاطرنشان کرد: باید در شبکه های اجتماعی کاملا هوشمندانه، علمی و دقیق عمل کرد و از نشر خبرهای جعلی و دروغ پرهیز نمود که این خبرها، ترس و اضطراب را در میان مردم گسترش می دهد.
وی در پایان گفت: گفتمان اسلامی و رسانهای، گفتمان وحدت بخش و بصیرت افزا است که به انسان، به عنوان برادر خود می نگرد. باید از آن دسته افرادی که شبانه روز در تلاشند تا به جوامع اسلامی ضربه بزنند و اختلاف و فتنه در آن ایجاد کنند، برحذر باشیم.