تجاوز إلى المحتوى الرئيسي

محاور المؤتمر

المبادئ والتعاليم الدينية والمعنوية في مواجهة المصائب والبلايا
القدرات الاستراتيجية للعالم الإسلامي في مواجهة المَصائُب والبَلايا
دور العلماء والنخبة المسلمة في مواجهة المَصائُب والبَلايا
دور الإعلام في التوعية والترویج لثقافة التعاون في حالة انتشار المَصائُب والبَلايا
التهديدات وفرص العالم الافتراضي في زمن الكورونا للمجتمعات الإسلامية
عالم ما بعد جائحة كورونا والسيناريوهات السياسية والاجتماعية والثقافية الجديدة في العالم الإسلامي
التحديات الثقافية والاقتصادية والسياسية في الغرب لمواجهة جائحة كورونا

المؤتمر الدولی الرابع و الثلاثون للوحدة الاسلامی

رئیس مجلس دانش و فکر کویته: وحدت، راهکار احیای مجدد تمدن اسلامی است

سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی

به گزارش ستاد خبری سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی، مولانا عبدالمتین آخوندزاده، رئیس مجلس دانش و فکر کویته در وبینار این کنفرانس بیان داشت: امروز، روز احیای مجدد امت اسلام است. یعنی ما چطور می توانیم امت را دوباره سمت وحدت ببریم؟ سمت یک زندگی زیبا ببریم؟ سمت امنیت و صلح ببریم؟
وی افزود: ما باید ببینیم با توجه به پیشرفت های علمی و تکنولوژی، اسلام را چگونه می توانیم به عنوان آخرین دین به مردم بشناسانیم.
رئیس مجلس دانش و فکر کویته تأکید کرد: اسلام دینی است که با فطرت آدمی سازگار است. در اسلام نظم الهی مطرح شده است؛ یعنی اسلام نظام حیاتی را مطرح کرده که از آدم(ع) تا حضرت خاتم(ص) به دنبال پیاده کردن آن بودند و بر اساس ھمین نظام انسان سازی شده است.
وی ادامه داد: نظام حیاتی که اسلام مطرح کرد، یک دارایی برای انسان ھا است. پیشرفت انسان ها در گروی عمل به این نظام است. البته بنظر ما رشد و پیشرفت علمی غرب بدون استفاده وحی و معارف الھی به انسان ھا ضرر رسانده است.
مولانا آخوندزاده یادآور شد: منبع اصلی علم، وحی الھی است. تا زمانی که امت اسلامی از وحی الگو گرفت، پیشرفت کرد ولی وقتی وحی را رها کرد رشد و پیشرفت نکرد. متاسفانه دیگران از وحی استفاده می کنند اما ما استفاده نمی کنیم، این ضعف مسلمان ھا است، ما باید این ضعف را درک کنیم.
وی در ادامه سخنان خود اضافه کرد: تا وقتی که علم اقتصاد را درست درک نکنیم، نمی توانیم دنیای اسلام را با دنیایی شرق و غرب و اروپا مقایسه کنیم، جوانان ما می خواھند به غرب ھجرت کنند، ما معیار و مقیاس علمی را از غرب می گیریم، یک زمانی بود ھمه این ھا دست ما بود اما امروز در دست غربی ھا ھست.
رئیس مجلس دانش و فکر کویته یادآور شد: تا وقتی که ما به طرف اختراع و ایجاد نرویم وابسته به غرب می مانیم.