تجاوز إلى المحتوى الرئيسي

محاور المؤتمر

المبادئ والتعاليم الدينية والمعنوية في مواجهة المصائب والبلايا
القدرات الاستراتيجية للعالم الإسلامي في مواجهة المَصائُب والبَلايا
دور العلماء والنخبة المسلمة في مواجهة المَصائُب والبَلايا
دور الإعلام في التوعية والترویج لثقافة التعاون في حالة انتشار المَصائُب والبَلايا
التهديدات وفرص العالم الافتراضي في زمن الكورونا للمجتمعات الإسلامية
عالم ما بعد جائحة كورونا والسيناريوهات السياسية والاجتماعية والثقافية الجديدة في العالم الإسلامي
التحديات الثقافية والاقتصادية والسياسية في الغرب لمواجهة جائحة كورونا

المؤتمر الدولی الرابع و الثلاثون للوحدة الاسلامی

علامه پیرشفاعت رسول: کرونا فرصتی برای توجه عمیق‌تر‌ به اصل دین و آموزه‌های دینی است

سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی

به گزارش ستاد خبری سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی، علامه پیر شفاعت رسول پیش از ظهر امروز در وبینار منطقه‌ای پاکستان، با اشاره به اینکه ارزیابی قدرت خداوند متعال در دسترس یک انسان نیست، اظهار کرد:پروردگار جهانیان در قلمرو عقل انسان قرار نمی‌گیرد و در جهان پروردگار عالم، دانش بالایی در سطح علمی و در سطح فکری وجود دارد و عصر امروز دورانی است که در آن پیشرفت‌هایی را می بینیم که پیش از امروز در تاریخ بشریت خوانده و نوشته نشده است.
مدیر مرکز دینی آموزشی بلال در لاهور پاکستان تصریح کرد: اگر اعضای بدن انسان آسیب دیده باشد، راهی برای جایگزینی آنها پیدا شده است، ارتباطات نیز به قدری پیشرفت کرده که می‌توانید با افرادی که میلیون‌ها مایل دورتر نشسته‌اند صحبت کنید و به آنها گوش دهید.
وی ادامه داد: در این عصر پیشرفت علمی و پزشکی انسان ادعا می کند من درمانی برای همه بیماری ها پیدا کرده ام اما امروزہ یک بیماری به نام ویروس کرونا کل جهان را از شرق به غرب درگیر خودش کرده است.
پیرشفاعت رسول با بیان اینکه تعداد تلفات ویروس کرونا در کشورهایی که ابرقدرت محسوب می شوند به شدت افزایش یافته است، عنوان کرد: در این عصر رشد، درماندگی انسان در برابر ویروس کرونا نشان از قدرت و اقتدار کسی دیگر دارد و اگر بیماری‌هایی مانند ویروس کرونا رخ ندهد ، آنگاه انسان ادعا می‌کند که فرعون و نمرود است و ادعای خدایی می‌کند.
وی اضافه کرد: در تاریخ بشر بیماری‌های بزرگی وجود داشته و فاجعه‌های بزرگی رخ داده است ، فاجعه‌هایی به صورت سیل اتفاق افتاده، اما در آن روزها این فاجعه‌ها قابل درک بوده و در این عصر هم می‌توان آنها را درک کرد اما امروز در این عصر،وقتی علم در اوج است وقتی پزشکی تلاش می‌کند با پیشرفته ترین درمان ها به بشریت خدمت کند، در چنین شرایطی، درماندگی بشریت در برابر ویروس نشانه روی آوردن به پرستش خداست.
این عالم پاکستانی، کرونا را فرصتی برای اندیشیدن به اهمیت پرستش خداوند متعال دانست و گفت: امروز شما ممکن است از رهبران دینی در کشورهای پیشرفته، از شرق به غرب، از شمال به جنوب شنیده باشید که مطرح می کنند که ما در علم و دانش خود بزرگترین قدرت نیستیم و قدرت بزرگ کسی است که این جهان را خلق کرده است و این مرحله تفکر است که پروردگار جهانیان ما را در برابر ویروس کوچکی که دیده نمی‌شود، ضعیف و ناتوان کرده است.
وی تصریح کرد: ما باید از این آزمون درس گرفته و زندگی پر از اشتباھات خود را رھا کنیم ، از ظلم و ستم دیگران دست برداریم ، توبه کنیم ، استغفار کنیم و با عشق و محبت با بشریت رفتار کنیم.
پیر شفاعت رسول ادامه داد: پیام من به مناسبت این کنفرانس این است که ما باید بشریت و آیین‌های خود را دوست داشته باشیم زیرا دین و اعتقاد، اساسی است که انسان بر اساس آن زندگی می‌کند و نجات می‌یابد؛ در حالی که از آیین‌های خود پیروی می‌کنید ، اعتراض خود را نسبت به دین دیگران متوقف کنید به شخصیت های مذهبی خود احترام بگذارید.